Prevario je pred cijelim svijetom, a sada se oglasila i dala do znanja koji joj je plan: Ne trebamo nikakve savjete

Supruga glumca Dominica Westa, arhitektica Catherine FitzGerald, progovorila je u javnosti prvi put nakon što su njezina supruga uhvatili u klinču s 20 godina mlađom glumicom Lily James u Rimu.

49-godišnja Catherine za Daily Mail je rekla kako je njihov brak “u redu”, nakon što su njezini prijatelji istaknuli kako je prije nekoliko dana odlučila svom suprugu dati drugu šansu i probati opet.

“Dobro smo, hvala što pitate. Između nas je sve u redu i ne trebamo savjete ni od koga”, kratko je komentirala FitzGerald. Prilično samouvjerena, Catherine se nije osvrtala na sve što je bilo u proteklih mjesec dana, nakon što su u javnost procurile fotografije na kojima se West (51) ljubi u Rimu s kolegicom James (31).

Mediji su cijelo vrijeme nagađali da će glumca supruga ostaviti zbog prevare, no on je govorio kako su i dalje zajedno. Nakon njegova javnog preljuba pojavili su se skupa u javnosti te su snimljeni kako se ljube. Mnogi su pomislili da je to samo vješti trik da bi dokazali kako je s njima sve u redu te komentirali da je West nevjeran baš poput njegova lika u seriji “Preljub”, prenosi Dnevnik.hr

Facebook Komentari