Odjenula je “nestašnu” haljinu: Barbara Kolar istaknula dekolte

Foto: Barbara Kolar Instagram - HRT

Uskoro se bliži finale još jedne sezone HRT-ovog glazbenog showa ‘Zvijezde pjevaju’. Voditelji su i ove godine bili Barbara Kolar (50) i Duško Ćurlić (52).

Povodom polufinalne epizode koja se emitira danas navečer Barbara je objavila fotografiju s kolegom Ćurlićem iz studija. Voditeljski par modno se uskladio – Barbara je odjenula dugu crnu haljinu bez naramenica s istaknutim dekolteom, dok je Duško nosi crno odijelo.

– Sigurna sam da će se večerašnja predivna, ali solidno ‘nestašna’ haljina izboriti za medijski prostor. Ako ipak uspijete maknuti pogled s ‘ponirućeg’ dekoltea obratite pažnju na nakit – napisala je Barbara te istaknula gledateljima kako se večeras doznaju finalisti showa ‘Zvijezde pjevaju’.

U komentarima su mnogi hvalili Barbarinu novu, stesanu liniju, ali bilo je i kritičara.

– Malo previše dekoltea za jednu zabavno-glazbenu emisiju. Pripazi da ne izmakne kontroli. Suvoditelj, simpatični Duško je ležerno elegantan što i priliči ovom zabavnom showu – napisala je Barbari pratiteljica.

Barbara je u posljednjih nekoliko mjeseci dotjerala liniju. Sada navodno nosi konfekcijski broj 32. Lani je rekla da je iz prehrane izbacila ugljikohidrate i da svaki dan pješači po deset kilometara. Ljubiteljica je mediteranske prehrane i jede puno sezonskog voća i povrća. Ne koristi rafinirani šećer, samo voćni, i pojede malo meda, prenose 24sata.

Facebook Komentari