Ivan Ljubičić postao Perišićev menadžer, a brine se i o karijeri poznatog vozača Formule 1

Bivši hrvatski tenisač Ivan Ljubičić karijeru je završio 2012. godine, a nakon bogate profesionalne karijere nastavio je s dobrim biznisom, ali uz sve poslove i dalje je u tenisu.

Ljubičić je 2015. postao trener velikom Rogeru Federeru, a osim toga, bacio se i u menadžerske vode. Ljubičić je osnovao svoju agenciju LJ Sport Group koja se bavi karijerama sportaša.

Bivši treći tenisač svijeta brine se o karijerama zvučnih imena, a nedavno je postao menadžer Ivana Perišića, sjajnog hrvatskog reprezentativca i strijelaca jednog od najbitnijih golova u hrvatskoj povijesti, protiv Engleske u polufinalu Svjetskog prvenstva.

Perišić je svjetska klasa, a nedavno je napustio Bayern i vratio se u Inter i još je puno godina kvalitetnog nogometa pred njim.

Osim Perišića, Ljubičić se brine i o karijeri Borne Ćorića, talentiranog tenisača Mattea Berrettinija, inače desetog tenisača svijeta. U njegovoj agenciji su i 70. tenisačica svijeta Daria Kasatkina, kineski tenisač Zhang Zhizhen, ali i vozač Formule 1, poznati Nijemac Nico Hülkenberg koji je dva puta ove sezone vozio za Racing Point kao zamjena Perezu i Strollu. Nijemac je bio odličan kao zamjenski vozač i postoji mogućnost da ponovno postane stalan vozač Formule 1 već u sljedećoj sezoni.

Ljubičić je tako ostvario sjajan posao nakon karijere, a bio je i trener Milošu Raoniću i menadžer Tomasu Berdychu, piše Gol.hr

Share This Article