Glumica iz “Najboljih godina”: Ljepota me ograničavala u poslu

Foto: Instagram

Srpska glumica Katarina Radivojević (41), domaćim gledateljima poznata po ulozi u seriji ‘Najbolje godine’, kaže kako ju je fizički izgled ograničavao u dobivanju uloga u domaćim serijama i filmovima. No u privatnom životu joj je donio dobrih stvari, piše Blic.rs.

– Istina je ta da me je to na neki način ograničilo u smislu srpske kinematografije, gdje su ženske uloge uglavnom dodijeljene nekako napaćenim ženama. Iako sam ja isto napaćena, ali to ne emitiram tako. Vjerojatno me fizički izgled ograničava u tom smislu. U drugom smislu donio mi je lijepih svari, a donosi i dan danas – ispričala je glumica.

Na neko vrijeme se povukla iz javnog života i to joj je, kaže, dobro došlo.

– Priroda mog službenog posla, koordinatora kulture pri našem konzulatu u SAD-u, mi ne dozvoljava da se toliko pojavljujem u javnosti, što mi iskreno odgovara. Smatram da se trebam pojaviti onog trenutka kada imam pravi povod za to – rekla je Katarina.

Glumici je funkcija u SAD-u dobro došla jer se trudi promovirati mlade ljude koji, kaže Katarina, traže ‘svoje mjesto pod suncem u New Yorku’.

– Ja sam otišla u taj grad prije deset godina i znam koliko je teško. To mi je dalo dodatnu motivaciju da mogu nekom svojim angažiranjem pomoći. Isključivo se trudimo promovirati naše ljude – kaže Katarina, kojoj je New York sada dom, ali će zauvijek voljeti Beograd.

Sada je u medijima jer se emitira film ‘Vikend sa ćaletom’ u kojemu ima ulogu, a ljeto je provela ponajviše u Srbiji. Jedno vrijeme imala je zdravstvenih problema pa nije baš spremna za sve uloge.

– Trudim se koliko mogu i koliko mi moje zdravstvene okolnosti dozvoljavaju da budem profesionalna i sve što mogu sama uraditi, to uradim – rekla je, prenose 24sata.

Share This Article