Divljak za volanom zlostavlja Dugo Selo: Bojimo se izaći na cestu, ovo mu nije prvi put

Naglo se zaokrenuo i odjurio i tako skoro svaki dan. Trudnice se boje prolaziti ulicom, a i danas sam dječacima na biciklima vikala da se maknu s ceste, pa taj je vozač opasnost za sve sudionike prometa – prepričava šokirana čitateljica kako je doživjela obijesnu vožnju u Dugom Selu.

– Čula se škripa guma, a potom jači udarci, vidjela sam okretanje auta, naglo skretanje, jurio je. Čovjek je na ulici vikao kako vozač nije normalan – priča čitateljica.

Video je snimila u subotu oko 19.30 u Ulici Hrvatskih branitelja. Čitateljica kaže kako se radi o prometnoj i gusto naseljenoj ulici gdje umirovljenici često moraju brzati zbog straha od vozača i neprilagođene brzine. Roditelji se, primjerice, boje djecu pustiti na ulicu.

– Jednom je čak i instruktor u autoškoli zastao u čudu, nevjerojatno! U ulici je ograničenje 50, po cijelom su gradu postavili ležeće policajce samo ovdje ništa – kaže. Dodaje kako je u blizini parkiralište, autobusna stanica, pješački prijelaz, a vozači jednostavno ne mare. Smatra kako je obijesna vožnja problem u cijelom gradu.

– Ovakvo ponašanje trpimo već godinama. U ovom slučaju čini mi se kako se radi o nekom u kasnijim dvadesetima. Bitno je da reagiramo prije nego što bude kasno – zaključuje čitateljica, pišu 24sata.

Facebook Komentari