Šuput uči poduzetničkom duhu studente privatnog fakulteta

Foto: Instagram

Maja Šuput (41) zbog pandemije koronavirusa posljednjih mjeseci nema nastupa. Svadbe, u pravilu njezine ‘zlatne koke’, u ovo su doba prava rijetkost. One koje se i ne odgode, realizirati se mogu jedino pod strogim mjerama, koje nikako ne predviđaju živahan cjelonoćni koncert mnogima omiljene zabavljačice.

Novi je angažman doduše pronašla na privatnom sveučilištu VERN u Zagrebu. Tamo je kao gošća predavačica studentima govorila o svom životnom putu ‘od pjevačice do poduzetnice’.

– Bilo je super. Hvala ekipa svima na pozornosti, lako je ovako biti predavač – zaključila je Šuput i s nekoliko se isječaka pohvalila novom ulogom.

Majin poduzetnički duh ne miruje ni u korona krizi, a čini se ni u trudnoći. Nedavno je Šuput u Zagrebu predstavila svoj ‘najraskošniji projekt’. Nakon kolekcije slušalica, papuča, kozmetike, mikrofona… Maja se odlučila okušati i u dizajniranju interijera. Uredila je zagrebački klub MINT, a fokus tog bizarnog eventa definitivno je bio otvaranje ‘brendiranog toaleta’, pišu 24sata.

Facebook Komentari