Severina cijelu ekipu otkantala, čistku preživio samo njen frizer

Pjevačica je na svojoj društvenoj mreži objavila video sa snimanja reklame za beauty proizvode ispod kojeg je predstavila svoju novu ekipu. Novi stilist Severine Kojić (48) nakon Petra Trbovića s kojim je suradnja duga 12 godina pukla lani je Domagoj Štimac iz domaćeg modnog brenda Twins.

Seve odavno surađuje s Twinsima pa je prije nekoliko godina ‘furala’ njihov kaput s Dolce&Gabbana; krunom od deset tisuća kuna. Inače Twinse je početkom godine u svom novom spotu ‘Sveto pismo’ nosila i Jelena Rozga (43), Sevina nekadašnja prijateljica s kojom je navodno zahladila odnose, no dizajner se sad odlučio na suradnju sa Severinom.

Seve ima i novu fotografkinju Maju Kljaić nakon što je pukla dugogodišnja suradnja s Jelenom Balić, koja joj je fotografirala i vjenčanje s Igorom Kojićem. Tu je i nova make up artistica Simona Antonović, s kojom je Severina doduše i prije surađivala.

Frizer je stari, a riječ je o Martinu Posavcu koji je Sevu nagovorio na glasovitu plavu periku u stilu Debbie Harry iz Blondie. Očito je Seve zamjerila starom stilistu Trboviću javno prozivanje za krađu ideja za kostime za lanjsku regionalnu turneju ‘Dobrodošao u klub’.

Naime, nagađalo se da će menadžer pjevačice, Tomislav Petrović, s kojim se nedavno pomirila ponovno okupiti staru ekipu, no to se nije dogodilo. Seve je vrlo principijelna, kažu prijatelji pjevačice, pišu 24sata.

Facebook Komentari