24.5 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Djeca stara tek 3, 4, 6 i 8 godina stradala u požaru...

Djeca stara tek 3, 4, 6 i 8 godina stradala u požaru kuće: Roditelji zaspali s upaljenom cigaretom

Četvero djece u dobi od 3, 4, 6 i 8 godina preminuli su u požaru kuće, nakon što su njihovi roditelji zaspali dok su pušili u krevetu. Požar je izbio u obiteljskoj kući u Staffordu u Engleskoj.

Natalie Unitt (26) i njen partner Chris Moulton (30) bili su privedeni pod sumnjom za ubojstvo iz nemara i tužiteljstvo je odlučilo da neće podnositi nove tužbe. Ova nevjerojatna tragedija dogodila se u veljači prošle godine, a Daily Mail piše kako je majka Natalie Unitt tijekom nastavka istrage ovih dana rekla da ima post traumatski stres i da se ne može sjetiti što je napravila kad je izbio požar.

Istraga je pokazala da su se djeca ugušila od dima u požaru, koji je nastao zbog neugašene cigarete. Na suđenju se moglo čuti kako su ih socijalne službe ranije upozoravale radi pušenja u kući.

I otac je na suđenju rekao da se ne može sjetiti što se sve događalo nakon što je izbio požar, a istražitelji su rekli kako im se izjave ne podudaraju. Naime, otac na suđenju tvrdi da je požar nastao zbog instalacija na bojleru, što su istražitelji više puta demantirali i predstavili dokaze koji potvrđuju da je požar nastao zbog neugašene cigarete, prenose 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike