Incident u Podgorici: Srbijanska zastava na hrvatskom veleposlanstvu

Foto: Analitika

Podgorička policija privela je dvije osobe koje su pokušale zakvačiti svojevrsnu srbijansku zastavu – “trobojku” na ogradu Veleposlanstva Republike Hrvatske u Podgorici.

-Sinoć oko 22,00 tri osobe su zamijećene kako pokušavaju na navedenu ogradu zakvačiti zastavu a koje su se nakon dolaska policije dale u bijeg. U Centar sigurnosti Podgorice privedeni su S.K. (26) i M.R. (24) od kojih su prikupljene obavijesti – priopćila je Uprava policije. To su Mitar Raičević (24) i Slavko Konatar (26), piše Analitika.

O događaju je obaviješten državni odvjetniku Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se osobe saslušaju, navedi policija.

– Nakon prikupljenih obavijesti državni odvjetnik je obaviješten o sadržaju i naložio da se privedene osobe puste te da se poduzmu aktivnosti na identifikaciji i pronalasku treće osobe i naložio poduzimanje drugih aktivnosti na potpunom rasvjetljavanju ovog događaja. U tijeku su dalje policijsko – tužiteljske aktivnosti u očevidnom postupku – zaključuje se u priopćenju, prenosi Analitika.

Facebook Komentari