U Australiji pao gnjusan pedofilski lanac: Neki od uhićenih radili u vrtiću i imali bestijalne sklonosti

Foto: Twitter

U Australiji je nakon istrage međunarodne mreže zlostavljača djece uhićeno 14 muškaraca, javlja BBC. Australska policija tvrdi da je spasila 46 djece, a žrtve su navodno bile podvrgnute seksualnom zlostavljanju i drugim oblicima iskorištavanja.

Istraga je također dovela do tri uhićenja u SAD-u i identificirala je osumnjičene u Europi, Aziji, Kanadi i Novom Zelandu, navode vlasti.

Sve su žrtve bile u dobi između 16 mjeseci i 15 godina, priopćila je australska policija, a 16 žrtava pohađalo je jedan dječji vrtić. Osumnjičeni su suočeni s ukupno 828 optužbi za iskorištavanje djece, ali i optužbama za bestijalnost – naime, neki od njih su seksualno zlostavljali četiri životinje.

Vlasti su priopćile kako su članovi mreže snimali sadržaj i objavljivali ga na internetu. Jedan od osumnjičenika radio je u vrtiću te je tako imao pristup 30 djece.

Osumnjičeni su u dobi između 20 i 48 godina, a među njima su nogometni trener, električar, kuhar, zaposlenik supermarketa i njegovatelj osoba s invaliditetom, prenosi Večernji.

Facebook Komentari