Nakon što se odvojila od Novkovića, Iris zaintrigirala citatom: Sloboda je važnija od ljutnje

Foto: Instagram

Zagrepčanka Iris Volf prošle se godine u tajnosti udala za našeg pjevača Borisa Novkovića, i rodila djevojčicu Si.

I dok je Novkoviću to bio četvrti brak, okrunjena najseksi Hrvatica vjerovala je kako je njoj to prvi i posljednji. Međutim, 25 godina stariji pjevač je prije gotovo dva mjeseca otkrio kako ne žive više na istoj adresi. Iris se odlučila vratiti poslu koji ju je proslavio – moda, a i glazbenik je odlučio svo vrijeme posvetiti glazbi pa je tako i predstavio novi singl.

Iris na društevnim mrežama nije bila aktivna još od kraja 2018. godine, no ovog se rujna vratila svojim pratiteljima kada je podijelila i fotografiju kćeri Si. No, sve je ipak zaintrigirala njezina nova objava.

– Ne’ bi ih moglo razljutiti, ali će vas učiniti slobodnima. Ako ti nitko još nije rekao, tvoja je sloboda važnija od njihove ljutnje.’ – podijelila je Iris citat pjesnikinje Nayyirah Waheed.

“Mislim da nam je svima sada na prvome mjestu očuvanje zdravlja. I ne treba se žuriti ni s čime, no otvorena sam za poslovne ponude i snimanja. Obožavam modu, i to ne samo ispred kamere, mislim da zahvaljujući studiju na Tekstilno-tehnološkom fakultetu ipak znam dosta i o cijelom procesu”, otkrila je Iris krajem prošlog mjeseca, piše Večernji.

Facebook Komentari