Igor Štimac postao djed prvi put

Bivši hrvatski reprezentativac i sadašnji nogometni trener Igor Štimac (53) postao je djed. Sretne vijesti potvrdio je za magazin Story te im se zahvalio na čestitkama kada su ga upitali za unuku.

Njegov najstariji sin Luka Štimac postao je tata djevojčice početkom studenog pa u njihovoj obitelji zaista ima razloga za slavlje.

Igor je ispričao kako nastoji svojoj djeci uvijek biti podrška.

– Obožavam svoju djecu, sretan sam što kroče svojim putem i nastojim biti otac na kojeg se uvijek mogu osloniti. I mene su moji roditelji savjetovali pa tako i ja savjetujem njih: ‘Čuvaj se sam i Bog će te čuvati! Vjeruj, vjera je temelj svakog uspjeha! Ne čini razliku među ljudima, postoje samo dobri i loši’ – rekao je ranije nogometni trener.

Iz braka s prvom suprugom Suzanom, osim Luke, Igor ima i kćeri Deu i Miju, dok je u braku s Lanom Bucat dobio još dvoje djece. Za suprugu Lanu ističe kako je brižna majka.

– To me ponekad zabrinjava. Šalim se, ali sve mora biti idealno, teži perfekciji kad je riječ o djeci. Pedantna je i pravedna, idealan omjer nježne i snažne osobe – kaže Štimac, prenosi 24sata.

Facebook Komentari