Čak 80 posto tijela prekriveno mu je tetovažama, a sada je ugradio i kljove: Ne planiram stati

Orc (41) istetovirao je čak 80 posto svog tijela, uključujući očne jabučice, ali i napravio brojne tjelesne modifikacije, kao što su razdvojeni jezik te si je odrezao komade uha, prenosi Metro. Tattoo umjetnik i ljubitelj modifikacija tijela iz Brazila kao najnoviju modifikaciju u donji red zubi ugradio je dvije kljove kako bi izgledao poput orka, popularnog fiktivnog bića iz raznih filmova i knjiga.

Prvu tetovažu napravio je kada je imao 15 godina, ali tek s 35 godina počeo je biti pravi ljubitelj tetovaža, ali i tjelesnih modifikacija. U samo nekoliko godina s pomoću njih potpuno je promijenio svoj izgled.

Ispod kože ima osam subdermalnih implantata kako bi stvorio izgled rogova, ali najviše pozornosti privlače njegovi zubi. – Trudim se biti svoj. Ovo su moje ideje i moje inspiracije koje mi dolaze iz srca. Nitko me nije inspirirao, ali me motivirao da nastavim dalje – kaže Orc.

Iako on voli svoj izgled, mnogi oko njega ne mogu ga prihvatiti. Njegova majka ne podnosi njegov trenutačni izgled, dok mu ga otac samo tolerira, a prijatelji misle da je čudno sve to što radi.

Ipak, Orc ne planira stati s tetovažama ni modifikacijama tijela, koliko god čudne one izgledale drugima, prenosi Večernji.

Facebook Komentari