19.2 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Zavodnik DiCaprio se "opustio": Pokazao trbuh i golu stražnjicu

Zavodnik DiCaprio se “opustio”: Pokazao trbuh i golu stražnjicu

Nekad najseksepilniji muškarac na svijetu danas ne može sakriti kako su ga sustigle godine. Glumac Leonardo DiCaprio (45) na plaži u Malibuu pokazao je pozamašni trbuh.

Proveo je vrijeme sa svojim najboljim prijateljem Emileom Hirschom (35), a paparazzi su ih ‘uhvatili’. Leonardu su hlače djelomično ispale sa struka pa je pokazao i stražnjicu.

Pridružili su se na plaži skupini prijatelja, među kojima je bio Leonardov otac George DiCaprio, no njegove 22 godine mlađe djevojke Camile Morrone nije bilo. Zadnji put zajedno su viđeni na plaži u kolovozu.

Inače, DiCaprio i Camila u ljubavnoj su vezi od 2017. godine. Prije nje, Leonardo je bio poznat po vezama s mnogim manekenkama. S Gisele Bündchen (40) bio je u vezi šest godina, a s Bar Refaeli (35) pet. Povezivali su ga i s Blake Lively (33), Erin Heatherton (31), Toni Garrn (28), Kelly Rohrbach (30) i Bridget Hall (42).

Krajem lipnja Camila je imala rođendan, a DiCaprio nije štedio. Proslavu je organizirao na luksuznoj jahti dugoj 43 metra, na kojoj su iz Los Angelesa plovili do obližnjeg Malibua, pišu 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike