U Daruvaru pucao kroz prozor auta na četvoricu ispred kafića

Četiri mladića su se verbalno sukobila s još jednim ispred kafića u Ulici Stjepana Radića u Daruvaru oko 23.40 sata u subotu, potvrdili su iz bjelovarsko-bilogorske policije.

Četvorica mladića su imala 21, 23, 26 i 31 godinu, a onaj s kojim su se sukobili 26 godina.

Nakon sukoba 26-godišnjak je sjeo u auto, otvorio prozor i počeo pucati na mladiće.

Policija je potvrdila da nije bilo ozlijeđenih, a napadač je uhićen.

– On je pobjegao, a žrtve su odmah otišle na policiju. Jedan mladić je otišao u Njemačku jer tamo radi, a ostali su u okolici Daruvara – ispričao je čitatelj.

Prije nego što se odvezao s mjesta događaja 26-godišnji napadač je četvorici zaprijetio ubojstvom.

Policija je u nedjelju oko 1,35 sati pronašla napadača i uhitila ga. Pretresli su mu auto i kuću. Pronašli su pušku s više desetaka streljiva te pištolj za što je imao oružani list. Ali i i dva komada streljiva koje je imao bez odobrenja nadležnog tijela te su zbog toga podnijeli optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Sve pronađeno je privremeno oduzeto uz potvrdu.

Istraživanje je završilo 9.11. u ponedjeljak, te je zbog osnovane sumnje 26-godišnjak počinio četiri kaznena djela ‘prijetnje’ i kazneno djelo ‘dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom’ i uz kaznene prijave je predan pritvorskom nadzorniku PU bjelovarsko-bilogorske, pišu 24sata.

Facebook Komentari