17.3 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Trump ne odustaje, objavljuje tvit za tvitom i poručuje: Pobijedit ćemo!

Trump ne odustaje, objavljuje tvit za tvitom i poručuje: Pobijedit ćemo!

Donald Trump i dalje ne prestaje ponavljati da je na izborima došlo do masovne prevare. Danas je objavio niz tvitova u kojima govori o zlouporabi brojanja glasova i napominje kako će pobijediti.

Izborni stožer američkoga predsjednika Donalda Trumpa u ponedjeljak je podnio tužbu na saveznom sudu u Pennsylvaniji kako bi se dužnosnike te države spriječilo da potvrde pobjedu Joea Bidena, piše N1.

O tome što misli o cijelom procesu, Trump kao i obično dijeli s pratiteljima na Twitteru. Tako je danas imao niz objava od kojih je dio pisan velikim slovima.

“Jako napredujemo! Rezultati će početi stizati idući tjedan. Učinite Ameriku opet velikom”, napisao je u jednoj objavi, a u sljedećoj dodao:

“Pobijedit ćemo!”

Brzo nakon toga napisao je: “Pripazite se masovne zlouporabe brojanja glasova, a kao i ranim cjepivom, zapamtite da sam bio u pravu!”

U jednoj je objavi citirao odvjetnika Kena Starra. “Vrlo cijenjeni Ken Starr: Produljenje roka za dopisne glasove na tri dana u Pennsylvaniji je ustavna travestija! Pravnici se slažu!”

U posljednjem se tvitu obratio republikancima. “Republikanci, nemojte dopustiti da se Andrew McCabe nastavi izvlačiti s totalnom kriminalnom aktivnošću. Ono što je on napravio ne bi se smjelo dozvoliti niti dogoditi u našoj zemlji. Borite se za pravdu!”, prenosi N1.

Trump ne priznaje poraz: Ne odlučuju mediji o tome tko je pobjednik

Amerika bira: Američki mediji proglasili Bidena novim predsjednikom, Trumpovi na konferenciji iznijeli bar jedan dokaz da su i mrtvi glasali, kao i svjedoke za antedatiranje listića

Najnovije

Još iz rubrike