Horor u Ljubljani: Mladić ubio sestru, oca i majku, pa sebe

Ljubljanu je sinoć potresao strašan zločin. U području Janče, 22-godišnjak je hladnim oružjem i pištoljem ubio troje članova svoje obitelji, a nakon toga i sebe. Slovenska je policija objavila da se zločin dogodio u ponedjeljak navečer, dojava je policiji stigla oko 21 sat.

Valter Zrinski, šef kriminalističkog odjela policije u Ljubljani izjavio je za medije da je 26-godišnja sestra prije nego je preminula oko devet sati navečer uspjela nazvati policiju i tražiti pomoć, te im je rekla da ih je njen brat upucao.

Nakon toga, 22-godišnji mladić je nazvao hitnu pomoć, priznao da je pobio obitelj i rekao da je naoružan nožem i pištoljem. Mladić dosad nije imao nikakav kriminalni dosje niti je bilo ikakvih indicija da u obitelji postoji neka svađa.

Pištolj kojim je obitelj pobijena bio je u vlasništvu 60-godišnjeg oca.

Policija je potvrdila da je ubojica prvo teško ozlijedio osobe u dobi 26, 56 i 60 godina, te su one preminule na licu mjesta. Nakon toga si je, oduzeo život. Policija je prilikom dolaska u kuću našla četiri tijela.

Njihovi susjedi i mještani su u šoku, kažu kako je to bilo složna obitelj i nisu očekivali ovakvu tragediju, pišu 24sata.

Share This Article