Otkrila ih fotka: Davor Šuker se već zaručio s bivšom misicom?

Foto: Instagram

Bivša Kraljica Hrvatske, Kristina Bralo (27), danas je pjevačica koja iza sebe ima nekoliko snimljenih hitova, a upravo na snimanju spota za posljednju pjesmu ‘Hrvatice’ ovoga ljeta počelo se šuškati da je u vezi s Davorom Šukerom (52).

Nema za porez, ali ima za vilu! Davor Šuker sakupio je dva stana, kuću, stambeni objekt s kafićem i pet zemljišta | Video: 24sata Video
Predsjednik HNS-a i atraktivna plavokosa pjevačica ne žele pričati javno o svojem odnosu, no priča se da su se i zaručili.

Naime, na društvenoj mreži osvanula je fotografija prstena na Kristininoj ruci, za koji se počelo pričati da je zaručnički.

Kako su nam rekli iz ugledne zagrebačke zlatarnice, definitivno je riječ o zaručničkom prstenu, vjerojatno bijelom zlatu, čija je minimalna cijena 3000 kuna.

Taj iznos, naravno, ovisno o kamenu, zna biti puno veći.

Šuker dosad nijednu ljepoticu s kojom je bio u vezi nije odveo pred oltar. Nagađalo se da će se vjenčati sa španjolskom voditeljicom i glumicom Anom Obregon (65), no do toga ipak nije došlo. Bivši nogometaš ne voli pričati o privatnom životu iako je svojedobno rekao da se nije ženio jer jednostavno nije našao onu pravu.

Pored Obregon, ljubio je bivšu tenisačicu Ivu Majoli (43), bivšu zagrebačku manekenku Kristinu Bradač (43), splitsku manekenku Draganu Radošević (35) i bivšu Miss Hrvatske Maju Cvjetković (34), zbog koje je često išao u Ameriku, gdje je ona radila kao manekenka.

Dosadašnji ljubavni život Kristine Bralo javnosti je zapravo nepoznat. Donedavno je živjela u Beogradu, gdje je radila na regionalnoj karijeri. Njezine pjesme na YouTubeu dosegle su milijunske preglede. Atraktivna plavuša rođena je u Zagrebu, a od dvanaeste godine se bavi javnim poslom.

Obožavala je ples, a kao klinka je pjevala sa sestrom na Splitskom festivalu. Ima savršene manekenske atribute, 90-60-90, a Šukera je navodno osvojila na prvu, kako izgledom, tako i osobnošću. Osim toga, Kristina ima diplomu američkog fakulteta. Svojedobno je u intervjuu za srpske medije izjavila kako joj laskaju komplimenti na račun izgleda.

– Svakoj ženi se sviđa kad dobije neki kompliment. Što se tiče frajera u Srbiji, mogu samo reći da su jako zgodni, ali i nezgodni (smijeh). Šalu na stranu, momci s Balkana su najbolji – rekla je svojedobno mlada pjevačica, pišu 24sata.

Share This Article