MMA legenda Coleman preživio srčani udar i sam se odvezao u bolnicu: Nije vrijeme da umrem

Foto: Instagram

Zahvalan sam za svu podršku, nije bilo moje vrijeme da umrem, vrijeme je za živjeti, oglasio se na Instagramu Mark Coleman (55) nakon što je preživio srčani udar. Legenda MMA sporta nije se dobro osjećala kod kuće, a na kraju se ispostavilo da je stvar mnogo ozbiljnija nego što je očekivao.

– Neko se vrijeme nisam osjećao dobro. Nešto me jako dobro pogodilo u utorak oko 19 sati, prsa su se stisnula, a ruke su mi utrnule – zvuči prilično ozbiljno, ali ja nisam htio vjerovati u to. Hodao sam uokolo pa odlučio leći i nakon šest sati stanje se nije poboljšalo. Napisao sam poruku kćerima jer nisam htio ići u bolnicu, ali to nije bilo korektno prema njima pa sam ipak uzeo ključeve od auta i odvezao e u bolnicu kako bi potvrdio da je sve u redu – objašnjava Coleman pa nastavlja:

– Ali da, dogodila se potpuna blokada glavne arterije. Da nisam otišao u bolnicu, vjerojatno danas ne bi bio živ pa mi je drago da sam otišao jer postoji još mnogo stvari koje bi volio napraviti. Sutra će pokušati ući u arteriju i ugraditi mi premosnicu, a po prvi put u dugo vremena sam motiviran – javio se Mark iz bolnice.

Američki je borac jedan od senatora MMA sporta te jedan od najdugovječnijih boraca koji je posljednji meč odradio prije 10 godina u UFC-u kad je izgubio od još jedne legende, Randyja Couturea (57). U početcima karijere je bio prvi teškaški prvak UFC-a kad je organizacija bila još ‘u povojima’, a Amerikanac je otišao graditi svoj put u japanskom Prideu.

Borio se sa Fjodorom Jemjeljanenkom, Antoniom Rodrigom Nogueirom – Minotaurom, Joshem Barnettom, a prije 15 godina bio je u ringu i sa našim Mirkom Filipovićem koji ga je nokautirao u prvoj rundi. Prije 12 je godina uvršten u UFC-ovu Kuću slavnih, pišu 24sata.

Facebook Komentari