Bolni dani za Gorana Bregovića: Iznenada mu preminula mlađa sestra, glazbenik samo šuti i plače

Glazbeniku Goranu Bregoviću (70) prije desetak dana iznenada je preminula sestra Dajana Bregović-Marić u 61. godini u Splitu, zbog čega je pao u depresiju te samo šuti i plače.

Kako pišu srpski mediji, utješiti ga ne uspijevaju ni njegova supruga Dženana Sudžuka i kćeri.

“Goran je bio izuzetno vezan za mlađu sestru. Iako nisu živjeli zajedno jer su Goranovi roditelji bili razvedeni, pa je sestra bila s ocem u Splitu, a on kod majke u Sarajevu, on je često boravio ljeti kod sestre i puno ju je volio. Zato ga je njezina iznenadna smrt jako pogodila”, ispričao je izvor za Kurir.

“Ne znam kako će prebroditi gubitak jer depresija sve više uzima maha. Dobio je i antidepresive koje pije kako bi se oporavio, pa se njegovi najbliži nadaju da će mu vremenom biti lakše. Što će, život ide dalje, iako je gubitak zaista težak”, dodao je izvor.

Obavijest o smrti Goranove sestre objavljena je u osmrtnicama u Slobodnoj Dalmaciji i na tihom sprovodu bili su samo uži članovi obitelji. Kako pišu srpski mediji, Bregović je s Dajanom proveo mladenačke dane jer su njegovi roditelji Franjo i Borka bili rastavljeni. Zbog toga je on malo živio u Sarajevu, malo u Splitu.

Goranova mlađa sestra živjela je u stanu koji je dobio njihov otac kada je otišao u mirovinu u kvartu Blatine, a u njemu je nastala cijela posljednja ploča legendarnog benda “Bijelo Dugme”.

Nažalost, glazbenik nije mogao navraćati koliko je htio u Split zbog poslovnih obveza, no svojedobno je rekao da je njegova obitelj sentimentalno vezana za Dalmaciju.

Goran ima još jednog brata Predraga, a kako nijedan od njih nije dobio sinove, Dajana je svome prezimenu dodala i prezime Bregović, piše Dnevnik.hr

Facebook Komentari