Vrlo jednostavno: Devet načina do prirodno lijepog izgleda

Oblikovanje obrva, pravilan regenerator, rutinska njega kože i slični rituali najpraktičniji su način održavanja i isticanja prirodne ljepote, koji ne iziskuju mnogo vremena, prenose 24sata.

1. Oblikovanje obrva

Samo dva dva puta mjesečno dovoljno je pobrinuti se za obrve, oblikovati iz na prirodan način te ukloniti višak, one sitne koje rastu samostalno. Oblik obrva mijenja izgled lica i očiju, stoga ih ne treba počupati previše, tek naglasiti njihov prirodan oblik.

2. Redovito korištenje regeneratora

Iako ga često zaboravljamo ili naprosto nemamo vremena, regenerator je kao formula najbrži način njege kose i lasi. Držite ga na mokroj kosi barem deset minuta. Praktični su i regeneratori u spreju, koje ne treba ispirati.

3. Rutinska njega kože

Pronađite proizvode koji odgovaraju vašem tipu kože i – pridržavajte se toga. To je ključ pravilne njege jer koža se navikne i na regularnoj bazi dobiva ono što joj treba.

4. Piling

Bilo da ga radite pod tušem ili tijekom umivanja, piling je jednostavan način koji kožu čisti dubinski. Skidanje sloja mrtvih stanica s lica ostavlja kožu glatkom i mladolikom te je priprema za aktivne sastojke u kremi ili serumu.

5. Opuštanje

Ako mislite da nemate vremena za ovaj dodatak svojoj rutini, razmislite još jednom. Čovjek si svaki dan mora priuštiti malo vremena. Dovoljno je čak i 15 minuta za sebe, u to kratko vrijeme tijelo i um dobit će novu energiju te odbaciti sve stresove.

6. Krema za samotamnjenje

Ove kreme specifične su po nanošenju, obavezno nosite rukavice kako dlanovi ne bi ostali žuti. Krajem ljeta preplanuli ten polako blijedi, no malo umjetne tamnije boje dat će nam lijepi ten kao da smo na odmoru.

7. Voda

Voda je nužna ne samo za pravilno funkcioniranje organizma, već i ljepotu kože. Hidratacija je poželjna i u kremama, no ono što unosimo u organizam itekako utječe na stanje naše kože. Zapamtite da čak 57% vaše tjelesne težine čini voda.

8. Vježbajte

Učinite nešto za svoje tijelo i krenite na vježbanje, bilo da se radi o teretani, trčanju, hodanju ili odlasku u duge šetnje. Kretanje čini čuda za čitav organizam, a jednom kad se tijelo navikne, rutina će se poboljšati sama od sebe.

9. Recite ne cigaretama

Sjetite se koliko ćete novaca uštedjeti, a da ne pričamo o zdravlju. Ostavite se nezdravih navika, koža će odmah postati ljepša, podsjeća All Womens Talk.

Facebook Komentari