Optužili je da iskorištava muža jer traži da čuva njihovog sina

Foto: Unsplash

Jedna mama objasnila je kako je njezin suprug od dana kada se njihov sin rodio započeo tradiciju u kojoj bi proveo jedan sat sa sinom svaki put kad bi došao doma. Kad su oboje kući, obično ravnomjerno dijele brigu o djeci, ali tijekom tog sata on brine o svemu što treba njihovom sinu, prenose 24sata.

Ova mama rekla je da je oduvijek cijenila ravnotežu u njihovom kućanstvu, no nedavno su se u njihovo kućanstvo privremeno doselili neki članovi obitelji koji nisu baš pretjerano impresionirani s tim što oni rade.

Rekla je: ‘Rođak mog supruga, njegova supruga i dvoje djece borave s nama od početka pandemije. Mogu reći da naša raspodjela poslova smeta njoj (njegovoj supruzi) jer je na tu temu dala nekoliko podmuklih komentara otkako je ovdje.’

Jedne večeri njezin suprug radio je 12 sati. Njihov sin obično spava u to vrijeme, ali tu večer je bio pomalo nervozan.

‘Moj je suprug odmah preuzeo dužnost kad je izašao iz svog ureda. Kada je supruga njegovog rođaka to saznala odmah ju je počela optuživati kako iskorištavam svog supruga i kako bih se trebala osjećati loše jer sam ga prisilila da čuva našeg sina nakon dugog dan na poslu.’

Svoj je post završila pitajući ljude na Redditu je li to stvarno u redu s njene strane, ali većina korisnika misli da nije učinila ništa loše, piše Mirror.

Facebook Komentari