Nova runda u okršaju Pantovčaka i Banskih dvora

Nastavlja se okršaj Pantovčaka i Banskih dvora. Iz Vlade su večeras objavili dostavnicu iz koje je vidljivo da je predstojnik Ureda predsjednika Republike Orsat Miljenić u petak u 19:10 zaprimio poziv za sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost.

– Zlonamjerne kvalifikacije i laži koje plasiraju iz Ureda predsjednika Republike ne mogu prekriti istinu, objavio je na Twitteru glasnogovornik Vlade Marko Milić, piše HRT.

Na njegovu objavu ponovno je reagirao glasnogovornik predsjednika Republike Nikola Jelić, koji je naglasio da sjednice Vijeća ne sazivaju Orsat Miljenić i Zvonimir Frka-Petešić, nego predsjednik i premijer.

Podsjetimo, jutros su Ureda predsjednika Republike ponovno priopćili da predsjednik Zoran Milanović od premijera Andreja Plenkovića nije dobio nikakav prijedlog za sazivanje sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost. Poručili su da Vlada obmanjuje javnost.

Na to je stigao odgovor premijera Andreja Plenkovića. Prozivanja s Pantovčaka nazvao je otužnim, smiješnim, jadnim i patetičnim. Poručio je da je dopis predstojnika Vlade Zvonimira Frka-Petešića za predstojnika Orsata Miljenića dostavljen Uredu predsjednika u petak u 19 i 10 i da su u njemu predložena tri termina za održavanje sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost.

Facebook Komentari