Najveći prevaranti: Suprugu je varao s tisuću različitih žena…

U svijetu poznatih i slavnih prevare, razvodi i brojni partneri su dio svakodnevnice. No neke zvijezde ipak su uspjele šokirati javnost skakanjem iz jednog kreveta u drugi. I to dok su bili u ‘sretnim brakovima’.

Frank Sinatra i Ava Gardner

Na zabavi u Palm Springsu u Kaliforniji, Frank i Ava vodili su ljubav prvi put, a glumica je rekla kako su tada postali ‘vječni ljubavnici’. Viđali su se često, a svoju vezu nisu skrivali.

– Jedne večeri kada smo se vozili automobilom Sinatra me nagovorio da pucam iz pištolja kroz prozor. Uništila sam rasvjetu i izloge – pričala je Gardner o incidentu kojeg je glazbenik uspio prekriti plativši 20 tisuća dolara (oko 120 tisuću kuna).

U braku s Frankom, glumica je imala dva pobačaja. Prvi mu je prešutjela, a kad je napravila drugi i to mu priznala, glazbenik je bio bijesan. Ispričala mu je kako ne želi da njihovo dijete odrasta u takvoj okolini.

Sinatra je neko vrijeme bio slomljen i financijski nestabilan, ali oporavio se pred kraj braka s Avom. Tada su počele kružiti glasine da ima ljubavnicu. Kad je to čula, glumica ga je nazvala i pitala ‘Hoćeš li se natjecati?’

Mick Jagger i Jerry Hall

Manekenka i bivša supruga Micka Jaggera (76), Jerry Hall (63) kaže kako joj je bivši partner bio ‘seksualni predator’. Mick je navodno, nakon prekida postao ovisan o seksu.

– Iako sam ga voljela i zaklinjao mi se na vječnu ljubav, osjećala sam se nesigurno uz njega. Uspjela sam ga maknuti od droge, ali on je tu ovisnost zamijenio seksualnom – rekla je nekadašnja manekenka.

Par se upoznao 1977. i to dok je Mick još bio u braku s glumicom Biancom De Macias. Par se vjenčao 1990., a rastali su se 1999. godine. Od sedmero djece, četvero ih je Mick dobio upravo s Jerry – sinove Jamesa (34) i Gabriela (22) te kćeri Georgiu (28) i Elizabeth (35).

Richard Burton i Elizabeth Taylor

Richard i Elizabeth važili su za jedan od najstrastvenijih parova. Njihova romansa počela je 1963. na snimanju filma ‘Kleopatra’. Iako su oboje u to vrijeme bili u braku, Taylor sa četvrtim mužem Eddiejem Fisherom, a Burton s prvom suprugom Sybil Williams, ubrzo su se ludo zaljubili i podigli ‘ogromnu prašinu’ – kako ljubavnu, tako i medijsku. Razlog prekida bile su Richardove svakodnevne prevare koje Elizabeth više nije mogla podnositi.

Prema autoru njegove biografije, Burton je spavao u prosjeku s tri žene tjedno i tako tri desetljeća. U svojim ‘najboljim’ danima, između 1947. i 1975., imao je ljubavnicu svaki drugi dan. Velšanin je, tako, navodno spavao s 2500 žena.

Madonna i Sean Penn

Par se upoznao na snimanju spota za Madonninu pjesmu ‘Material Girl’. Vjenčali su se samo par mjeseci kasnije, a fotografije s njihovog vjenčanja punile su naslovnice svih časopisa. No njihov turbulentan odnos završio je rastavom poslije samo četiri godine braka. ‘Šuškalo se’ kako je Sean (59) fizički zlostavljao pop kraljicu Madonnu (61), iako je ona kasnije negirala glasine.

Cher i Gregg Allman

Pjevačica Cher (73) udala se 30. lipnja 1975. za rock zvijezdu Gregga Allmana i to samo tri dana nakon rastave od Sonnyja Bona s kojim je provela 11 godina. Nakon devet dana braka zatražila je rastavu zbog njegovih ispada povezanih s ovisnošću o heroinu i alkoholu. Nakon što je Gregg završio na odvikavanju, par je još neko vrijeme proveo zajedno. Cher je nakon toga ostala trudna i rodila sina Elijaha Bluea, pišu 24sata.

Facebook Komentari