Mužu rekla da se zaljubila, a onda je njen ljubavnik uselio k njima i djeci. Ona i dalje tvrdi da joj je život dosadan

Foto: Instagram

Tilda Swinton stvorila je zavidnu glumačku karijeru ostavši vjerna sebi i njegujući osebujni modni stil, a pozornost je privlačila i burnim ljubavnim životom.

Glumica, koja 5. studenog slavi 60. rođendan, rodila se kao dijete Australke Judith i Sir Johna Swintona, generala škotske garde. Swinton je odrasla uz troje braće u Velikoj Britaniji i dijelom u Njemačkoj gdje je njen otac bio smješten.

Zanimljivo je da je glumica išla u školu West Heath Girls s princezom Dianom, a bile su kolegice i na fakultetu Fettes koji je Tilda napustila. Swinton je 1983. dobila diplomu iz političkih i društvenih znanosti na Sveučilištu Cambridge.

Tilda je neobična po pitanju izboru glumačkih projekata pa je odigrala nekoliko muških likova u filmovima, ali i anđela bez spola u “Constantineu”. Tilda je poznata po ulogama u franšizi “Kronije iz narnije” i filmu “Ja sam ljubav”, često ističe da ne mari za tuđe mišljenje. Tilda tako nije marila ni što je šokirala javnost svojom ljubavnom situacijom.

Naime, u isto je vrijeme živjela s 21 godinu starijim nevjenčanim mužem, škotskim slikarom i dramskim piscem Johnom Byrneom te novopečenim dečkom, umjetnikom Sandrom Koppom (42).

Tilda je upoznala Sandra 2004. na snimanju filma “Kronike iz Narnije: Lav, vještica i ormar” i otada su u vezi. Naime, kako su pisali strani mediji, glumica je rekla nevjenčanom suprugu da se zaljubila, a on je odlučio ostati živjeti u njihovom domu zbog odgoja blizanaca, kćeri Honor i sina Xaviera koji su tada bili 16-godišnjaci.

Nekoliko godina kasnije kada su im djeca porasla i krenula majčinim stopama, John se odselio od Tilde. Glumica je kasnije komentirala kako njen suživot s bivšim i sadašnjim ljubavnikom nije nimalo bio čudan. Ističe kako da je još uvijek u prijateljskim odnosima s Byrneom s kojim je bila u vezi od 1989. te da redovito posjećuje njihov dom.

“Sve je to prilično dosadno. Otac moje djece i ja smo vrlo dobri prijatelji, a ja sam sada u sretnoj vezi s drugim. I svi smo prijatelji. Život ne mora biti kompliciran. Moraš imati suosjećanja i ne kriviti sebe kada se stvari zakompliciraju”, rekla je svojedobno Swinton, piše Dnevnik.hr

Facebook Komentari