Je l li vam gore usisavanje ili peglanje i što to govori o vama

Foto: Unsplash

Kada bi o tome postojala izreka, zvučala bi: “Ti si ono što ne voliš.” Tako barem tvrde ovi pokazatelji, s obzirom da svaki tip osobnosti ima svoj najomraženiji kućanski posao. Ako još niste znali gdje se svrstati, samo na listi potražite kućanski posao kojega apsolutno mrzite više od ostalih, i saznajte u koju kategoriju osobnosti spadate, prenose 24sata.

Pranje suđa

Oni kojima je pranje suđa najnaporniji posao u kućanstvu su u biti kretivci. Vole kuhati, isprobavati recepte i gomilati suđe, ali bi posao koji ostane nakon jela najrađe proslijedili nekome drugom.

Slaganje i peglanje opranog i osušenog rublja

Oni koji će se uvijek zapitati “Jesam li trebao baš danas sve oprati” su praktičari.

Čišćenje hladnjaka

Perfekcionistima je čišćenje frižidera zasigurno najgori posao ikad. S obzirom da ništa ne mogu ostaviti nedovršeno, znaju da bi hladnjak trebao biti savršeno očišćen, za što zapravo nemaju previše volje.

Ribanje pločica u kupaonici

Dubokomni mislioci zasigurno neće primijetiti prljavštinu na pločicama u kupaonici, s obzirom da im se te pločice uvijek čine nekako savršeno sjajne i čiste.

Brisanje prašine

Ljudi kojima je brisanje prašine naporan posao su realistični. Jer, “čemu brisati prašinu kada će ionako za sat vremena opet biti tu.”

Usisavanje

To je umjetničkim tipovima stvarno naporan posao, s obzirom da se svodi na povlačenje cijevi naprijed nazad i slušanje buke.

Facebook Komentari