Ukroćen: Davor Šuker je pao na čari bivše misice Kristine Bralo?

FOTO: HNS

Predsjednik HNS-a Davor Šuker (52) u posljednje vrijeme jako je blizak s bivšom Kraljicom Hrvatske Kristinom Bralo (27).
Šuška se kako ga je plavokosa ljepotica visoka 178 cm sa savršenim mjerama 90-60-90 osvojila na prvu, no o svojem odnosu šute već mjesecima.

Kad se nedavno zvalo bivšu misicu, potvrdila je da poznaje Šukera, no tad je demantirala da su u ljubavnoj vezi. Ni u jučerašnjem kratkom razgovoru nije htjela pričati o toj temi.

Kristina Bralo bila je Kraljica Hrvatske 2013. godine. U posljednje vrijeme okrenula se pjevačkoj karijeri pa je snimila pjesme “Pronto”, “Atlantida” i “Hrvatice”.

Šuker ni inače ne voli pričati o svojim ljubavnim vezama. Posljednja poznata bila je s bivšom Miss Hrvatske Majom Cvjetković (34), zbog koje je često putovao u Ameriku. Zajedno su bili dvije godine.

Šuker je prije Maje ljubio splitsku manekenku Draganu Radošević (35), ali i bivšu manekenku Kristinu Bradač te bivšu tenisačicu Ivu Majoli. Špekuliralo se da će se skrasiti sa španjolskom voditeljicom Anom Obregon, no to se nije desilo.

Šuker je znao reći da jednostavno nije našao onu pravu. A je li Kristina prava, pokazat će vrijeme… “Brenda” zasad nijedna nije uspjela ukrotiti, pišu 24sata.

Facebook Komentari