Razvodim se od trudne žene: Ne mogu više biti pored nje, ona mi je potpuno zagorčala život

Foto: Unsplash

Muškarac (28) je sa svojom suprugom (27) u braku dvije godine. Ona je u sedmom mjesecu trudnoće, a on se želi razvesti, prenose 24sata.

– Mogu sa sigurnošću reći da je brak s njom bila najgora odluka u mom životu. Ne volim svoj život, ne uživam u njemu, mrzim svoj život i mislim da mrzim svoju ženu – rekao je ovaj muškarac koji je svoju situaciju podijelio na Redditu kako bi dobio pomoć.

On se želi rastati od svoje trudne supruge, a ne zna kako joj to reći.

Prije vjenčanja, on i njegova supruga su se ponekad znali posvađati, ali to je bilo rijetko i uvijek se riješilo mirnim kompromisom. Ali, nakon vjenčanja stvari su se počele pogoršavati. Situacija je znala otići toliko daleko, da bi on pustio svoju suprugu da viče na njega dok se ne smiri.

Kada su čuli da će dobiti dijete bili su zaista sretni.

– Oduvijek smo željeli djecu i mislio sam da će to biti najveća stvar za naš brak i da će se stvari konačno preokrenuti – napisao je.

Nažalost, to je samo pogoršalo stvari. Njegova supruga je postala nepodnošljiva.

– Viče i buni se na najmanju sitnicu. Ako jedna stvar nije na mjestu, ako malo zakasnim s pranjem posuđa ili ako jedno posuđe nije pravilno očišćeno, ona će se pobuniti. Kada postane takva, s njom se ne može raspravljati, s njom se ne može razgovarati. Ne mogu je ni pokušati smiriti, samo joj je još gore – dodao je.

Kaže da sada svoju suprugu vidi kao nekoga koga treba izbjegavati.

– Žao mi je što sam se oženio njome, ona nije žena koju sam volio. Da moram biti potpuno iskren, rekao bih da više ne osjećam nikakvu ljubav prema ovoj ženi, svojoj supruzi, koja nosi našu bebu – priznao je.

Jednom mu je supruga bacila vilicu u lice i udarila ga tik ispod oka. Boji se biti u njezinoj blizini. Također je dodao da je ona i ranije patila od depresije.

– Uzimala je lijekove dok je bila tinejdžerica. Znam da ih je prestala uzimati u ranim dvadesetima. Ona ne želi nikakvu medicinsku intervenciju ni bilo kakvu terapiju. Ne mogu više ovako živjeti – rekao je.

On ne zna što učiniti jer ne želi da ga supruga povrijedi, da sebe ozlijedi ili da naudi njihovoj nerođenoj bebi.

– Moja trudna supruga zagorčala mi je život. Ne mogu više podnijeti ovaj život i želim razvod, ali bojim se i ne znam kako mu pristupiti – napisao je na kraju ovaj muškarac.

Nakon nekoliko tjedana ponovno je objavio da je podnio zahtjev za razvod i da nije bilo lagano, piše Your Tango.

Facebook Komentari