Najčudniji odnos Hollywooda: Ona je donedavno bila u braku, no na svim događanjima pojavljivala se u društvu drugoga

Već se neko vrijeme pričalo o tome kako je par zahladio odnose, a sada je to i potvrđeno. Detalji brakorazvodne parnice još uvijek nisu poznati, ali je svakako jasno da je razlog njihovog rastanka obostrana nevjera. Shelby se još 2015. vratio bivšoj supruzi Katherine koju je ostavio zbog Anne, a poznata urednica ne skriva kako je u posljednjih nekoliko godina oslonac pronašla u glumcu Billu Nighyju.

Wintour i Shelby upoznali su se 1997. na humanitarnom balu za njurorški City Ballet, a iako su oboje tada bili u braku, nisu mogli prikriti nevjerojatnu kemiju. Svjedoci susreta kasnije su govorili kako se Anna tu večer ponašala kao zaljubljena adolescentica, iako je itekako poznata po svojoj hladnoći.

Nakon što su se razveli od svojih partnera, vjenčali su se u strogoj tajnosti, iako i dalje nije poznato tko je Anni dizajnirao vjenčanicu.

No, ono što je Anni bio pravi trn u oku su Bryanova porezna dugovanja koja navodno godinama nije plaćao. Na koncu je dug podmirio i izbjegao zatvorsku kaznu, ali javno poniženje je ostalo što Anna nije mogla pregrmjeti. Navodno ga tada nije ostavila samo zato što su joj trebale njegove veze zbog čega mu je oprostila i bračnu izdaju.

No, svoju novu vezu ne komentira. 70-godišnja zvijezda romantične komedije “Zapravo ljubav”, Bill Nighy, posljednjih je godina prati na svim važnim društvenim događanjima.

U siječnju su zajedno bili na modnoj reviji u Parizu, a paparazzi su ih uslikali kako prisno šapću. Mnogi kažu da se oni znaju već dulje vrijeme, a izgleda da svoju bliskost ni ne pokušavaju sakriti, piše RTL.

Facebook Komentari