MUP zauzeo Armadinu stijenu: Nema navijača iznad Rujevice…

Rujevica je jedna od pandemijski-endemskih lokacija. I kad je apsolutno zabranjen dolazak i jednog-jedinog gledatelja na tribine, na stadionu se čuje navijački huk.

Teren iznad sjeverne tribine je u privatnom vlasništvu nad kojim klub nema ama baš nikakve ingerencije pa se 100-200 pripadnika Armade zna skupiti i navijati za Bijele. Večeras – nije tako.

Uvodne retke za ‘brijeg bez navijača’ napisao je gradski stožer civilne zaštite javnim apelom objavljenim dva dana prije utakmice:

– Obraćamo se navijačima HNK Rijeka apelom da na dan održavanja utakmice u potpunosti poštuju mjere i preporuke nacionalnog stožera. Posebice pozivamo sve navijače i sve građane da se ne grupiraju oko stadiona. Molimo sve navijače i sve naše sugrađane da vlastitim primjerom i odgovornošću pridonesu daljnjem smanjenju širenja epidemije korona virusa u našem gradu – apelirali su iz stožera civilne zaštite Grada Rijeke.

– Podršku HNK Rijeci stoga iskažimo odgovorno, u svojim domovima. Pozivamo ugostiteljske objekte da ne organiziraju masovna gledanja utakmice te da se dosljedno drže propisanih mjera i preporuka o okupljanjima i radu ugostiteljskih objekata.

Posljedica: iznad sjeverne tribine Rujevice stajala su, jedva vidljiva, dvojica policajaca. Bez Armade. MUP… Zauzeto, pišu 24sata.

Facebook Komentari