VIDEO Europska liga, Dinamo potvrdio devet zaraženih, Oršić: Ovo nas je poremetilo

Glavna vijest uoči dvoboja Dinama i Wolfsbergera u trećem kolu Europske lige su veliki problemi s koronavirusom u obje momčadi, u redovima Dinama zaraženo je devet nogometaša prijavljenih za Europsku ligu, kao i trener Zoran Mamić, pa će momčad u četvrtak voditi pomoćni trener Alen Peternac, a Wolfsberger ima osam pozitivnih igrača.

– Psihološki nas je ovo poremetilo, ali mi koji smo spremni za utakmicu smo maksimalno koncentrirani, rekao je na konferenciji za novinare Mislav Oršić i dodao:

– Ne razmišljam o tome može li se još netko zaraziti, ne možemo se sad time opterećivati. Koliko sam uspio pratiti Wolfsberger u Europi dobro igraju. Mi moramo biti na sto posto.

Trener Mamić poslao je poruku koju je pročitao klupski glasnogovornik Alen Lesički:

– Situacija nije optimalna, ali moramo biti svjesni u kakvom vremenu živimo. Imam apsolutno povjerenje u stožer i asistente i vjerujem da ćemo napraviti kvalitetan rezultat. Mi smo na B listu prijavili puno igrača i spremni smo na ovu situaciju. Imamo plan treninga i onoga kako želimo igrati. Neću biti na direktnoj telefonskoj liniji jer nema potrebe. Ako vidim nešto na televiziji, javit ću porukom. Čuo sam se s Ademijem i zamolio sam ga za mobilizaciju i maksimalnu koncentraciju. Svima želim sreću, poručio je trener Dinama.

Lesički je potvrdio i da je u Dinamu devet zaraženih nogometaša prve momčadi.

– Na službenom testiranju na Covid dobili smo pozitivan nalaz za petoricu igrača, pa uz one ranije pozitivne na koronavirus dolazimo do ukupne brojke od devet zaraženih igrača s Uefine liste, oni dakle sutra ne mogu igrati. Bilo je puno upita za imena zaraženih igrača, ali mi to ne smijemo objaviti zbog Zakona o zaštiti osobnih podataka. Smijemo uz privolu te osobe, pa smo tako jučer objavili da je Zoran Mamić pozitivan, a ostali ne žele otkriti, rekao je Lesički, prenosi HRT.

Drama i u Austriji! Tek što su trebali poći prema Zagrebu, i oni su doznali loše vijesti

Facebook Komentari