Veljača uživa u zagrljaju novog dečka: Ova jesen je najljepša

Glumica, scenaristica i producentica, Jelena Veljača (39), u vezi je s bivšim savjetnikom Kolinde Grabar Kitarović (52), Vitom Turšićem. Vezu su potvrdili u rujnu objavom zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Jelena od tada ne skriva koliko uživa u vezi s novim dečkom, prenose 24sata.

Sada je objavila fotografiju na kojoj je s Vitom pozirala na klupici na Zrinjevcu.

– Ova jesen je najljepša – napisala je Veljača u opis fotografije. Pratitelji su joj u komentarima poručili kako blista te da se vidi koliko je sretna.

Otkako su potvrdili vezu, Jelena i Vito nekoliko su se puta pojavili zajedno u javnosti. Fotografi su ih ‘uhvatili’ kako razmjenjuju poglede i osmijehe.

Par se prvi put pojavio u javnosti prije nekoliko tjedana u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu na promociji glazbene slikovnice ‘Divlja simfonija’ Dana Browna (56).

– Vito i ja smo od prvog trenutka upoznavanja, od prvog razgovora, od prvog zajedničkog vremena koje je bilo provedeno u poslovnom okruženju, dakle uopće nije bilo temelja za zaljubljivanje, jednostavno povezani na način koji se samo može opisati kao ljubav – rekla je Jelena za Slobodnu Dalmaciju.

Facebook Komentari