Smjena smjenu stiže: Hajduk se riješio i trenera, pa ekspresno objavio ime novog!

Screenshot: N1

Hari Vukas više nije trener prve momčadi Hajduka te odlazi zajedno sa svojim pomoćnikom Juricom Vučkom, objavio je splitski klub na svojim stranicama.

Trener Vukas preuzeo je ulogu glavnog trenera prve momčadi nakon odlaska Igora Tudora, 21. kolovoza 2020. godine.

U tom razdoblju vodio je ukupno 10 službenih utakmica, ostvario je četiri pobjede, pet poraza i jedan neriješen rezultat.

– Svom Hajduku želim sve najbolje, a novom treneru puno uspjeha. Nažalost, rezultati nisu bili onakvi kakvi smo svi zajedno očekivali, nadam se i vjerujem da će se Hajduk u narednom periodu podići i doći tamo gdje pripada.

Boro Primorac vodit će prvu momčad Hajduka u narednom razdoblju, voditelj Akademije HNK Hajduk Luka Kaliterna prihvatio je ovu ulogu nakon razgovora s predsjednikom Uprave Lukšom Jakobušićem.

Stručni stožer Bore Primorca čine još njegov prvi pomoćnik Toni Golem, trener vratara ostaje Hrvoje Sunara, a kondicijski treneri su i dalje Toni Modrić i Šime Veršić.

Prvu utakmicu na klupi Bijelih trener Primorac imat će u subotu u 17:05 sati kada na Poljudu gostuje Osijek.

Podsjetimo, Hajduk je tek koji sat vremena ranije raskinuo suradnju i sa sportskim direktorom Ivanom Kepčijom, a u utorak je bez poslao ostao i savjetnik predsjednika Uprave Mario Stanić, piše Večernji.

Facebook Komentari