Škorpion i ova tri znaka nikako ne mogu na zelenu granu kao par, ali i tu postoje iznimke

Foto: Unsplash

Ah ti Škorpioni. Ne možemo s njima, ne možemo ni bez njih. Ovaj horoskopski znak zrači neprobojnom moći. Iako bismo mogli biti beskrajno fascinirani tom moći, ne može se svatko nositi s njom. Ovim horoskopskim znakom vlada Pluton – Bog mrtvih i Gospodar podzemlja – i premda ih je njihova intimna povezanost s tamom obdarila nedokučivim darovima, Škorpionova nazočnost je toliko intenzivna da može zastrašiti i najhrabrije od nas.

Horoskopski znakovi koji se najgore slažu sa Škorpionom su: Blizanci, Lav i Vaga. Međutim, iako njihov odnos može biti prožet sukobima i neslaganjem to ne znače da ne mogu uspostaviti sklad. Ključ uspjeha leži u razumijevanju onoga što ovi znakovi mogu naučiti jedni druge, prenose 24sata.

Blizanci: Potjera koja nikad ne završava

Ovi horoskopski znakovi razlikuju se na bezbroj načina. Škorpion želi vezu koja je toliko duboka da se čini kao da ostatak svijeta nestaje kad su zajedno. S druge strane, Blizanci imaju osobnost koja je utemeljena na učenju i druženju s drugima. Škorpionova posesivna priroda može uzrokovati gušenje Blizanaca, dok se oni zbog Blizančeve brzopletosti mogu osjećati nesigurno.

Lav: Žestoka borba za moć

Kad su Škorpion i Lav u istoj sobi, intenzitet je opipljiv. Ova dva horoskopska znaka neprestano pucaju po šavovima, i premda imaju toliko zajedničke snage, ta snaga često stvara vrtlog u kombinaciji. Dok Škorpionom teče voda, Lav gori vatrom. Ne samo da se njihovi elementi gase, nego njihove tvrdoglave naravi dokazuju da kompromis nikada nije opcija.

Vaga: zaljubljena u ‘ideju’ sreće

U početku Vaga i Škorpion mogu osjećati kao da je to ljubav na prvi pogled. Vaga zrači romantikom, a Škorpion ne može, a da ne padne na njihov sjaj ljepote. Škorpionova magnetska tama jednako privlači Vagu. I dok su Vage zaljubljene u ideju ‘sretne do kraja života’, Škorpion se zadovoljava ničim manje od duboke i nedvosmislene strasti. Međutim, njihova potencijalna propast leži u jednoj velikoj razlici: Škorpion želi otkriti ružnu istinu dok bi Vaga radije plesala oko nje. Zbog toga bi Škorpion na kraju Vagu mogao smatrati plitkom, a ona njega prekomjernim i nadmoćnim, piše Elite Daily.

Facebook Komentari