Drama i u Austriji! Tek što su trebali poći prema Zagrebu, i oni su doznali loše vijesti

Austrijski Wolfsberger, momčad koja će u četvrtak u Maksimiru odmjeriti snage protiv Dinama u trećem kolu skupine K Europske lige, također ima velikih problema s koronavirusom.

Naime, prije samo dvadesetak minuta klub je na svom profilu na Twitteru objavio da ima osmoricu zaraženih, što igrača, a što članova stručnog stožera! Klub nije precizirao tko je sve u pitanju, ali je napomenuto da su svi zaraženi odmah stavljeni u karantenu i da su o svemu obaviještene nadležne austrijske službe…

Austrijski klub također se pozvao na zaštitu osobnih podataka, pa u Maksimiru u ovom trenutku ne mogu znati tko će sve nedostajati u redovima sedmoplasirane momčad Bundeslige.

Alen Peternac, čovjek koji je u zadnji trenutak uskočio na mjesto trenera Dinama nakon što su se koronavirusom zarazili Zoran Mamić i Damir Krznar, svejedno će se i sam naći na stotinu iskušenja.

Naime, u srijedu ujutro hrvatski prvak potvrdio je da ima ukupno devet igrača s UEFA liste koji neće moći nastupiti na utakmici protiv Wolfsbergera zbog COVID-19.

Trener Wolfsbergera Ferdinand Feldhofer uoči polaska u Zagreb austrijskim je novinarima kazao da svoju momčad u Maksimiru smatra takozvanim “underdogom”, odnosno, da Dinamo i dalje vidi kao momčad koja je bliža tri boda.

– Drago mi je što je moja momčad zaslužila poštovanje nakon dva odigrana kola, no ništa ne mijenja na činjenici da je Dinamo favorit – kazao je Feldhofer i tome dodao:

– Ne smijemo načiniti pogrešku i prerano početi raditi računice. Kada je obavljen ždrijeb, svi smo mi definitivno mislili da nećemo imati neku ulogu u skupini – kazao je strateg Wolfsbergera.

Podsjetimo, nakon dva kola u skupini K Europske lige, Wolfsberger ima četiri boda, dva više u odnosu na Dinamo i CSKA, te tri više u odnosu na Feyenoord, piše Večernji.

Facebook Komentari