Cetinski i ekipa pozvali na molitvu za američkog predsjednika Donalda Trumpa

Sa stranice Tonyja Cetinskog pozvali na molitvu za Donalda Trumpa:

“Draga braćo i sestre, jedan pomalo neuobičajan poziv, objasnit ćemo i zašto. Nas nekoliko administratora ove facebook stranice pozivamo vas da izmolite deseticu Gospine krunice za američkog predsjednika Donalda Trumpa. Razloga je više, a jedan od njih su najčitaniji i najgledaniji mediji u Hrvatskoj koji prešućuju 80 posto onoga što se događa u Americi, dakle mogli bi reći da svjesno lažu. Istina je da se Trumpov protukandidat izajšnjava katolikom, ali gotovo sve što promiče u suprotnosti je s naukom Katoličke Crkve i kršanstvom općenito; od zalaganja za pobačaja praktički do samog rođenja (!) do izjava da bi se djeci već od 8 godina moralo omogućiti da operacijama i „tretmanima“ ako to žele mogu promijeniti spol (!!!)

Iako većina nas živi u Hrvatskoj pa se možda zato pitate čemu ovaj poziv, znajte da će se rezultati američkih predsjedničkih izbora itekako osjetiti u cijelom svijetu, pa tako i kod nas jer ne radi se samo o politici, već i o obrani kršćanskih vrijednosti do kojih, kako nažalost možemo i vidjeti, sve manje drže i u Europi, kao i u Hrvatskoj.

Mnogi se slažu kako je sv. Ivan Pavao II. u Philadelphiji 1976. govorio upravo o stvarima koje kulminiraju u svijetu, a ako se malo osvrnemo, većina će se složiti da su te njegove riječi proročanske i odnose se baš na sadašnja vremena:
“Sada stojimo pred najvećim povijesnim sukobima koje je čovječanstvo prolazilo. Ne mislim da to široki krugovi američkog društva ili široki krugovi kršćanske zajednice u potpunosti shvaćaju. Sada se suočavamo s posljednjim sukobom Crkve i anti-Crkve, Evanđelja s anti-Evanđeljem.

Moramo biti spremni podnijeti velike kušnje u ne tako dalekoj budućnosti; kušnje koje će zahtijevati da budemo spremni odreći se čak i našeg života i na cjelokupni dar samoga sebe Kristu i za Krista. Kroz vaše molitve i moje, moguće je ublažiti ovu nevolju, ali je više nije moguće spriječiti … Koliko je puta obnovljena Crkva u krvi! Neće biti drugačije ni ovoga puta.”

Komunizam se uz pomoć Kine i “progresivnih” “filantropa” širi svijetom, kršćani su svakodnevno suočeni s progonima pa i ubijanjima diljem svijeta, zato jedino molitvom I zajedništvom, naravno uz Božju pomoć, možemo nadvladati to zlo. Molimo za Donalda Trumpa, daleko od toga da je savršen, ali jedan od rijetkih koji će ustrajati u borbi za živote nerođenih (što je dokazao defundiranjem klinika za pobačaje) i kršćanske vrijednosti. Uostalom, u ovom kratkom videozapisu je rekao sve…
*Ako se ne slažete, nitko vas ne tjera moliti, samo se suzdržite od komentiranja. Božji blagoslov!, napisali su na stranici.

Facebook Komentari