Princ William prebolio je korona virus: Mučio se i jedva disao

Foto: Royal news Instagram

Vojvoda od Cambridgea i drugi u liniji nasljeđivanja britanskog kraljevskog prijestolja, princ William (38) prebolio je korona virus, a zarazio se još u travnju. Kraljevska obitelj nije se o tome javno oglasila, piše britanski The Sun.

U to vrijeme bili su zaraženi i njegov otac princ Charles (71), kao i premijer zemlje Boris Johnson (56) pa je kraljevska obitelj odlučila da s njegovim zdravstvenim stanjem ne želi dodatno zabrinuti naciju i širiti paniku.

– Virus ga je ‘udario’ popriličo jako. Bio je isprva šokiran time jer je mlad i fit, a u jednom se fazi i mučio s disanjem, što je bio najveći razlog panike u obitelji. S obzirom na to da je i sam osjetio kako Covid može biti neugodan, podržava novi lockdown u koji Velika Britanija ulazi – ispričao je izvor blizak kraljevskoj obitelji medijima.

Drugi lockdown u toj bi zemlji trebao trajati sve do 2. prosinca, a Boris Johnson je situaciju opisao kao neophodnu. U suprotnom će, kaže, zdravstveni sustav kolabirati, a liječnici i medicinske sestre morat će birati koga spašavati, prenose 24sata.

Facebook Komentari