Nema koncerata, nema problema: Maja Šuput svečano otvorila WC

Foto: Promo

Unovootvorenom cabaret show restoranu MINT ovog vikenda vladala je prava Shù Shù manija zahvaljujući novom jedinstvenom projektu u režiji Majushke.

Naime, u sklopu ekskluzivnog restorana MINT, naša pjevačica i poduzetnica Maja Šuput otvorila je prvi brendirani ženski toalet koji damama pruža ugođaj ženskog raja, budoara, oaze i ambijentalnog hotspota.

Kako je već poznato, Majushka je ovog ljeta lansirala svoju kozmetičkih liniju Shù Shù By MASHU, a upravo će se gošće Ladies rooma u MINTU moći koristiti i uživati u cijelom asortimanu Shù Shù proizvoda.

Kompletni prostor osmislio je i uredio BALLROOM team, pa je tako Maja ovog vikenda postala jedina poduzetnica na ovim prostorima koja je realizirala ovakav projekt. Svi gosti mogli su uživati u fenomenalnom kabaretskom showu u kojem je nastupio niz artista i performera, naravno, uz sjajnu glazbu.

Sve je bilo organizirano u skladu s epidemiološkim mjerama Majini gosti uz sve to prvi su kušali i delicije novootvorenog restorana MINT, pa su se na raskošnom stolu našla jela od klasičnog beef tartara, kozica grčkog stila, svježeg lososa do ručno rađene tjestenine punjene kremom od butternut tikve ili pak s tartufima. I dok gošće uživaju u oazi mirisnog šušura, Majushka već priprema nove projekte kako bi svijet bilo ljepše, vedrije i zabavnije mjesto, prenosi vecernji.hr.

Facebook Komentari