Megan Fox napala bivšeg muža zbog fotografije: Čestitam! Ti si otac godine, a ja sam najgora

LOS ANGELES, CALIFORNIA - DECEMBER 09: Megan Fox attends the PUBG Mobile's #FIGHT4THEAMAZON Event at Avalon Hollywood on December 09, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Rodin Eckenroth/Getty Images)

U svibnju je glumac Brian Austin Green (47) potvrdio da su se on i glumica Megan Fox (34) rastali. Rekao je kako oboje smatraju da je to najbolja odluka, a Brian je nakon razvoda rekao kako će on Megan uvijek voljeti, ali da je jednostavno došlo vrijeme da krenu dalje.

Najavili su i kako će definitivno ostati u dobrim odnosima, da će im na prvom mjestu i dalje biti sinovi Noah, Bodhi i Journey i njihova dodobrobit te da će ih zajedno odgajati, no sve češće se javno prepucavaju.

Green je prvo jednom ljubomornom reakcijom na Meganinu objavu pokazao da mu njezina nova veza s glazbenikom Machine Gun Kellyjem (30) nije najbolje ‘sjela’, a za Noć vještica posvađali su se zbog naizgled banalne fotografije na društvenim mrežama, no u tom potezu glumica je vidjela puno više.

– Zašto Journey mora biti na ovoj fotografiji? Nije ih teško izrezati. Ili odabrati fotografiju na kojoj nisu djeca. I ja sam se odlično zabavila s njima za Noć vještica pa možeš vidjeti da ih nema na mom profilu. Znam da voliš svoju djecu, no ne razumijem zašto ih ne možeš prestati objavljivati na Instagramu!? Toliko želip stvoriti priču da sam ja najgora majka koje nikad nema, a da si ti posvećeni otac godine. Kod tebe su pola vremena. Čestitam, divna si osoba! Zašto ti je potreban odgovor javnosti kad je dovoljno da vidiš da te tvoja djeca vole? – upitala ga je javno Fox, a nakon njezinog komentara on je fotografiju s najmlađim sinom uklonio s društvenih mreža, prenose 24sata.

Facebook Komentari