2.6 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Malenu curicu ugrizla otrovnica skrivena u njenim igračkama

Malenu curicu ugrizla otrovnica skrivena u njenim igračkama

Majka iz zapadnog Tennesseeja upozorava druge roditelje da budu oprezni gdje smještaju igračke svoje djece nakon što je njenu 19-mjesečnu kćer ugrizla zmija otrovnica točno ispred njihovih vrata.

– Emmy Joe, moja beba, prišla je tamo gdje su joj igračke i počela vrištati. Moja je dadilja pogledala i rekla da je vidjela zmiju – rekla je Kate Gardner Foust.

Djevojčicu je napala zmija Copperhead, ili u prijevodu bakrena glava te latinskog naziva Agkistrodon contortrixi, koja je endemska vrsta u južnom i istočnom dijelu SAD-a te Meksiku.

Malenu je djevojčicu ugrizla za stopalo, a roditelji su je žurno odveli na hitnu, prenosi KTVZ.

– Povraćala je, jako ju je boljelo. Jedino što sam mogla učiniti je bilo držati je, pokušati smiriti i utješiti – rekla je potresena majka.

U svom Facebook postu upozorenja majka je napisala:

Moju dragocjenu Emmy Joe, staru 19 mjeseci, ugrizla je ova zmija. Skrivajući se pokraj naših stražnjih vrata među njenim igračkama. Mnogi od vas pitali su koliko je velika bila zmija. To je to. Na pitanje u bolnici čime ju je moj muž Logan ubio, ni sam nije znao. Valjda s prvom stvari koja mu je došla pod ruku, adrenalin ga je ponio. Oboje smo se nadali da je to bezopasna zmija, ali kad se Logan vratio i premjestio igračke, srce mu je otišlo u želudac. Molimo vas, provjerite igračke svoje djece prije nego što se izađu igrati. Ovo je za nas oboje bio vrlo naporan i emotivan proces. Vidjeti svoju bebu kako je boli znajući da ništa ne možete učiniti jedna je od najtežih stvari koju možete proživjeti kao roditelj.

Kasnije je zahvalila svim ljudima na njihovim molitvama te javila kako je Emmy Joe kod kuće te joj je puno bolje, iako joj je noga još uvijek osjetljiva, pišu 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike