13 znakova da vaš prijatelj za maženje želi nešto više od toga

Foto: Unsplash

Prijateljstva s povlasticama započinju kao ležerna, a najčešće tako i završe. Ali istina je da se iz takvih prijateljstva može roditi ljubav. Htjeli vi to ili ne, osjećaje je teško kontrolirati, a intiman čin poput seksa nerijetko vodi u nešto više, prenose 24sata.

Nekad se može činiti da vaš odnos nije samo prijateljstvo s povlasticama već vodi ka nečemu dubljem, ali vi ne znate na čemu ste i niste sigurni je li to obostrano. Takvi trenutci i odnosi mogu biti zbunjujući.

Iako je najlakši i najispravniji način da saznamo kako se osjeća druga osoba, pitati je, razumljivo je biti zabrinut da takav razgovor može stvari učiniti još gorima i može dovesti do toga da čak i takav odnos izgubite.

Ovih 13 znakova ukazuju na to da vaš prijatelj s povlasticama želi nešto više s vama:

1. Postavljaju pitanja o vašem romantičnom životu

Konkretno, oni mogu naslutiti ili znatiželjno pokušavaju otkriti imate li nekoga drugog na umu.

On bi možda mogao i početi tražiti informacije o vašem životu kako bi probao saznati jeste li stvarno zainteresirani za njega i vidite li ga možda kao potencijalnog partnera. Uz to, želi saznati ima li konkurenciju.

2. Primijetili ste da vam upućuje ‘onaj pogled’

Većina djevojaka može prepoznati kad je dečko gleda s ljubavlju. Ako vas gleda s čežnjom, možda žudi za vezom. Gleda li vas onim slatkim i umiljatim pogledom, tada možete automatski pretpostaviti da vas želi kao djevojku.

3. Počeo vam je donositi darove

Dečki ne daju poklone, čak ni one male, djevojkama za koje smatraju da su samo ‘prolazne’. Ako vam je počeo donositi poklone znajte da je počeo razvijati osjećaje prema vama.

4. Žele da izlazite s njima vani i družite se

Ako je samo prijatelj s povlasticama i zadovoljan je s tim, cjelokupni raspon njegova zanimanja za vas ostat će samo u krevetu. Tip koji vas izvodi na spojeve je tip koji s vama želi nešto više.

5. Zove vas na druženje s prijateljima

Ako vas pokušava dovesti kod svojih prijatelja, to je jedan od glavnih znakova da mu se više sviđate i da više niste samo ‘zabava’.

6. Žele vam dokazati kako su sjajni

Sprema vam večeru. Govori kako je potpuno u redu da ostane prespavati kod vas, čak i kupuje četkicu za zube kako bi je uvijek imao kod vas. To su sve znakovi da se on želi više družiti s vama.

7. Nikad ne spominje druge ljude iako ih vi nekad spominjete

Većina muškaraca koji vas gledaju kao prijatelja s povlasticama pričat će o drugim djevojkama koje su mu zgodne i koje ga zanimaju. Također, spominjat će i svoju prošlost kao i koju curu je osvojio.

Ako to ne radi onda se može zaključiti da ste mu samo vi na pameti.

8. Radi stvari s vama kakve inače samo parovi rade

Donio je bocu vinu, napravio vam je večeru, kupio je ružu i slično. Želi vam pružiti lijepu večer.

Geste poput ovih sugeriraju da se on zaista trudi da ga vidite kao materijal za dečka.

9. Kad im kažete da vas zanima netko drugi postanu ljubomorni

Kad se to dogodi, to je čisti znak da mu je stalo do vas i da vas želi samo za sebe. Ovo bi moglo biti dobro vrijeme za razgovor s njim o onome što osjeća.

10. Počinje planirati

Ako to radi, to je možda zato što se počinje doživljavati kao vaš dečko i dijeli s vama ideju o tome što romansa znači i da ju treba početi proživljavati s vama.

11. Stalno imate osjećaj da vam želi nešto reći, ali se boji

To se događa kada muškarci žele priznati svoje osjećaje, ali se boje odgovora. Ako vidite da želi nešto reći probajte s njim iskreno komunicirati.

12. U početku su željeli izlaziti s tobom, ali kad si im rekla da želiš odnos bez obaveza, složili su se
To čine i muškarci i žene. Ulaze u prijateljstvo bez povlastica u nadi da će takav odnos na kraju završiti s vezom. Nekad to uspije, nekad ne.

13. Izravno su vas pitali želite li biti s njima u vezi

Treba li vam doista neki drugi znak osim ovog? To je očiti znak da je spreman na korak dalje s vama.

Ako još uvijek niste sigurni ima li vaš prijatelj osjećaje prema vama i želi li da ovo postane stvarna veza, najbolje ga je pitati, piše Your Tango.

Facebook Komentari