Pokušaj teškog ubojstva u Splitu, policija uhitila muškarca i djevojku

Za teško ubojstvo u pokušaju pritvorskom nadzorniku predani su 44-godišnjim muškarac i 22-godišnja žena, piše splitska policija.

Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta i Prve policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije osobe, 44-godišnjim muškarcem i 22-godišnjom ženom, oboje hrvatski državljani zbog postojanja osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela iz članka 111., a u svezi članka 34. st.1. Kaznenog zakona Republike Hrvatske.

Nakon zaprimljene informacije da se u stanu u Sukoišanskoj ulici nalazi ozlijeđeni muškarac, policijski službenici su izašli na mjesto događaja, započeli intenzivno kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska počinitelja. Jučer tijekom jutra pronađene su i uhićene dvije osobe. U sklopu kriminalističkog istraživanja obavljen je očevid na mjestu događaja. Oštećeni 41-godišnjak je prevezen u bolnicu te je zadržan na daljnjem liječenju.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su 44-godišnjak i 22-godišnjakinja, 31. listopada 2020.godine na štetu 41-godišnjeg muškarca ostvarili obilježja kaznenog djela iz članka 111., a u svezi članka 34. Kaznenog zakona ( teško ubojstvo u pokušaju) te su uz kaznenu prijavu danas predani pritvorskom nadzorniku.

U odnosu na ovaj događaj kriminalističko istraživanje i dalje se nastavlja.

Facebook Komentari