20.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Hit boje lakova za nokte u zimi: Sivo-plava, zlatne šljokice, metalik, crvena...

Hit boje lakova za nokte u zimi: Sivo-plava, zlatne šljokice, metalik, crvena i boja kamena

– Primijetila sam interes za nijanse inspirirane prirodom, a zimski hitovi bit će boje kamena i mramora te crvena i zelena kao divne hit varijante za kraj godine. Osim njih, tu su i nijanse sivo-plave, karakteristična mješavina boja, kao i glitter efekti, više zlatna varijanta sjaja – komentirala je edukatorica manikure Samantha Birkett-Leigh za Nylon.com.

Miks plave i sive donosi elegantnu, samozatajnu nijansu koja paše na sve dužine noktiju, od kratkih do onih super dugih u špic.

Sjaj je nezaobilazan moment u manikurama za kraj godine, a ističu se zlatne nijanse u prozirnim lakovima, kao i guste šljokice za ljubiteljice jednostavne, ali efektne manikure.

Neutralna varijanta ove jeseni i zime idealna je u zagasitoj varijanti, popularne su boje bijele kave ili sivkastog pijeska.

Boja kamena i mramora donosi u fokus niz sivih nijansi, od tamnih do onih decentnih, laganih.

Metalik je svijet za sebe, a uz razne boje ključna je tekstura koja mijenja nijanse ovisno o svjetlu okoline.

Snažna crvena kraljica je elegancije i efektnih manikura, a osim onih tamnih, u centru pažnje bit će i nešto snažnije nijanse.

Uz crvenu krajem godine kombiniramo i zelenu, jer trendovi nam donose one zagasite tonove, inspirirane bojom borova, prenose 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike