32.8 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Hrvat povratnik kojeg je voljelo cijelo Bugojno nakon premlaćivanja preminuo

Hrvat povratnik kojeg je voljelo cijelo Bugojno nakon premlaćivanja preminuo

Poznati Bugojanski učitelj Stjepan Kolak preminuo je 22.listopada, nakon što je brutalno pretučen u svome domu.

Ovaj događaj prošao je ispod kulisa javnosti, jer se nije pridavala tolika važnost, sve dok nije preminuo pokojni Stjepan, piše centralna.ba.

“Dana 18.10.2020.oko 17:50 u PS Bugojno prijavljeno je da je u ulici Hadžialića Ograda, općina Bugojno, od strane dviju nepoznatih osoba, u obiteljskoj kući fizički napadnut i teško ozlijeđen K.S. 1934 godište, nakon čega je uslijedila premetačina stvari”.

Odmah po primanju poziva službenici PS Bugojno izašli su na lice mjesta, gdje su zatekli Stjepana, koji je odvezen u Dom zdravlja Bugojno, a zatim u Kantonalnu bolnicu Travnik.

Policija je u kući zatekla Stjepana Kolaka s teškim ozljedama glave i pvc omotom oko vrata, koji je bio u svjesnom stanju i kazao je kako su ga napale dvije muške NN osobe, koje su iskoristile odsutnost sina od kuće, te izvršili premetačinu kuće i pretukli nevinog Stjepana, kojeg je voljelo cijelo Bugojno.

Stjepan Kolak preminuo je četiri dana nakon što su ga pretukli, a pokopan je 24.10.na groblju Sultanovići u Bugojnu.

Obitelj se pita tko je imao srca i kome je smetao čovjek koji je naučio mnogu Bugojansku djecu da pišu i čitaju.

Kako doznaje portal centralna.ba istraga je još uvijek u tijeku, a obitelj je potresena, a bratična pokojnog Stjepana na Facebooku je napisala “Srami se Bugojno, jer znaš tko je ovo učinio”, prenosi centralna.ba.

Najnovije

Još iz rubrike