20.8 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Vozačica autom naletila na pješakinju na zebri, policija je traži

Vozačica autom naletila na pješakinju na zebri, policija je traži

Molimo građane koji imaju bilo kakvih saznanja o navedenoj prometnoj nesreći i nepoznatoj vozačici, neka se jave u Postaju prometne policije Virovitica, osobno, na tel. broj 033/741-467, odnosno pozivom na broj 192, piše policija.

U četvrtak, 22. listopada oko 13.00 sati, u ulici Zbora narodne garde u Virovitici, na pješačkom prijelazu ispred Tehničke škole, došlo je do naleta osobnog automobila nepoznate marke kojim je upravljala nepoznata vozačica na pješakinju za koju je naknadno utvrđeno da je u tom naletu na pješaka lako ozlijeđena. Obzirom da do sada prikupljenim i provjerenim informacijama nije utvrđen identitet vozačice koja je upravljala navedenim vozilom, te nakon prometne nesreće stupila u kontakt sa ozlijeđenom maloljetnom osobom, nakon čega je napustila mjesto prometne nesreće.

Molimo građane koji imaju bilo kakvih saznanja o navedenoj prometnoj nesreći i nepoznatoj vozačici, neka se jave u Postaju prometne policije Virovitica, osobno, na tel. broj 033/741-467, odnosno pozivom na broj 192, piše virovitička policija.

Najnovije

Još iz rubrike