23.4 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Stravičan obračun noževima u blizini škole u Vrapču, jedan mrtav: Scene iz...

Stravičan obračun noževima u blizini škole u Vrapču, jedan mrtav: Scene iz akcijskih filmova su nam se preselile u dvorišta

Obračun dvojice muškaraca večeras oko 22 sata u zagrebačkom naselju Vrapče, točnije kod tržnice u neposrednoj blizini pekare na Vrapčanskoj cesti, kulminirao je zločinom u kojoj je jedan od njih izgubio život, a drugi je s ozljedama prevezen u zagrebačku bolnicu.

Prema prvim informacijama s mjesta događaja, muškarci su se navodno izboli noževima, a preminulom muškarcu nije bilo spasa po dolasku Hitne pomoći na mjesto nesreće jer je podlegao ozljedama, piše Jutarnji list.

U tijeku je policijski očevid kojim će se rasvijetlili okolnosti koje su dovele do krvavog čina i je li, eventualno, obračunu kumovao alkohol ili opijati.

Prolaznici su zgroženi viđenim prizorom.

-Taman sam dolazila tamo kad su dečka prekrivali crnom vrećom. Spominjalo se da je netko od sudionika obračuna na plac došao BMW-om i da je sukob izbio ispred bankomata. I eto, jedan mrtav a drugi navodno ima dvije ubodne rane u vratu. Strašno je da se takve stvari događaju pred prolaznicima i to još u neposrednoj blizini osnovne škole. Scene iz akcijskih filmova su nam se preselile u dvorišta – kaže za Jutarnji jedna stanarka Vrapča.

Najnovije

Još iz rubrike