20.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Ninu Badrić uznemiravao je nepoznati muškarac: Došao na Hvar zbog nje, reagirala...

Ninu Badrić uznemiravao je nepoznati muškarac: Došao na Hvar zbog nje, reagirala policija

Nina Badrić (48) zbog višegodišnjeg je uznemiravanja muškarca, koji je s njom želio ostvariti prisniji odnos, morala potražiti pomoć policije, piše Slobodna Dalmacija. Navode kako je pjevačica proživljavala pravu dramu, koja je kulminirala službenom prijavom neugodnog obožavatelja.

Glazbenica ga je odlučila prijaviti jer ju je učestalo uznemiravao u Zagrebu, a zatim i na Jelsi, na otoku Hvaru, gdje Nina ima stan te redovito boravi u svojim slobodnim trenucima. Nina je odbijala svaki oblik komunikacije, no uporni muškarac nije odustajao pa je cijeli slučaj završio prvo na splitskom Općinskom državnom odvjetništvu, a kasnije je sve prebačeno na isto odvjetništvo u Zagrebu, s obzirom na to da muškarac u glavnom gradu ima prebivalište.

Policija je reagirala promptno, a muškarac je dobio zabranu prilaska, uspostavljanja veze s njom, kao i zabranu uhođenja ili uznemiravanja, nakon čega je sve konačno ipak prestalo.

Ljetos je sličnu situaciju imala i Jelena Rozga (43), koju je muškarac uznemiravao za vrijeme karantene, a pojavio joj se i na kućnim vratima. I u njezinom slučaju morala je reagirati policija, pišu 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike