22 C
Zagreb
Naslovnica Sport Jedan dinamovac pozitivan na koronu, Gavro i Leovac sve bolje

Jedan dinamovac pozitivan na koronu, Gavro i Leovac sve bolje

Dinamovci u srijedu putuju u Moskvu na utakmicu 2. kola Europske lige. CSKA je u ponedjeljak uz dva gola Nikole Vlašića pobijedio Arsenal iz Tule 5-1. Moskovljani, kao i Dinamo, utakmicu dočekuju u dobrom raspoloženju.

U ponedjeljak su igrači i stručni stožer Dinama imali novo testiranje na korona virus. U Rusiji ga vjerojatno neće biti, a novo je testiranje pokazalo kako je jedan dinamovac pozitivan. Njegovo ime se neće objaviti zbog zaštite osobnih podataka.

Ivica Smodek, šef liječničke službe Dinama, radi odličan posao sa svojim kolegama. U Šibenik su igrači putovali osobnim automobilima, po dvojica. Sve se radi da bude što manje zaraženih i zasad Dinamu ide jako dobro na tom polju.

Nema puno problema s koronom, ali ima puno problema s ozljedama uoči utakmice u Moskvi. Definitivno je otpao Kevin-Theophile Catherine, kojemu je protiv Feyenoorda iskočilo rame. On je u procesu rehabilitacije i neće putovati u Moskvu. Marin Leovac također ima problema s ramenom, stradao je u Šibeniku, ali u utorak je bio puno bolje. Podsjetimo, ništa nije puklo, lijevi bočni je istegnuo ligamente ramena. Stanje je bolje, sve ga manje boli, mogao biti spreman za Moskvu.

Mario Gavranović je osjetio mišić protiv Feyenoorda, nije igrao u Šibeniku, osjeća se bolje i on bi mogao biti spreman za CSKA.

Otpao je Theophile-Catherine, Zoran Mamić mora tražiti nova rješenja u obrani. U Šibeniku su stopere igrali Perić i Lauritsen. Gvardiol je onda na lijevom boku zamijenio ozlijeđenog Leovca. Dino Perić još nije dovoljno spreman za izazove europske utakmice, ne može igrati više od 45 minuta i stoperi bi protiv CSKA trebali biti Gvardiol i Lauritsen. Naravno, ako Leovac bude spreman za utakmicu i bude lijevi bočni. Ako Leovac ne bude spreman, onda je to dodatni problem. Od stopera Mamić ima Perica i Šutala, a od braniča je tu i Moharrami, koji je u Šibeniku prvo bio desni, a onda lijevi bočni. Petar Stojanović će sigurno biti na desnoj strani.

Na stopera bi možda mogao i kapetan Arijan Ademi, trener Dinama ima nekoliko varijanti. No, vjerojatnije je kako će Ademi biti u vezi. Možda na lijevu strane, kao i u Šibeniku, ode Iranac Sadegh Moharrami, pišu 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike