20 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Novi trendovi vjenčanja: Bijeg će biti česta opcija mladencima

Novi trendovi vjenčanja: Bijeg će biti česta opcija mladencima

Stručnjaci iz industrije vjenčanja otkrili su koji su bili trendovi u 2020. godini i što očekivati u 2021. godini.

Catering je bio popularan način posluživanja večere na većim vjenčanjima.

No, organizatorica vjenčanja i cvjećarka Amy McCord Jones rekla jer da se sve manje parova odlučuje za catering, koji obično uključuju posluživanje iz zajedničkog posuđa i nepokrivena jela s hranom.

McCord Jones je rekla kako očekuje da će u 2021. godini vjenčanja biti jednostavnija i da će se sve manje parova odlučivati za raskošna vjenčanja.

Organizatorica vjenčanja Margaux Fraise, rekla je da danas mnogi parovi ne žele neke tradicionalne poklone kao što su posuđe ili mikser.

– Mnogi parovi danas već žive zajedno i imaju osnovne kućanske potrepštine – dodala je Fraise.

Iako je slobodno sjedenje postalo sve popularnije posljednjih nekoliko godina, organizatorica vjenčanja Robyn Bruns rekla je da se dogovorena sjedala vraćaju.

– Parovi shvaćaju da gosti sada možda žele sjediti s obitelji ili prijateljima s kojima se osjećaju sigurnije – dodala je Bruns.

McCord Jones smatra da će se sve više parova pobjeći negdje i vjenčati se.

– Bijeg će biti možda jedan od najpopularnijih vjenčanih trendova 2021. godine. Vidimo da se sve više parova odlučuje na bijeg ili na mala vjenčanja jer im se ne da baviti mjerama oko COVIDA-19 – dodala je McCord Jones.

Emitiranje ceremonija vjenčanja postalo je popularno jer parovi traže načine kako podijeliti svoj poseban dan s dalekim prijateljima i obitelji, a Bruns vjeruje da će prijenos uživo postati uobičajeni dio vjenčanja i 2021. godine.

– Ono što je staro, opet je novo! Mnogi parovi izražavaju želju za žuto-zlatnim zaručničkim prstenima – rekao je Dan Moron, privatni draguljar.

Parovi žele izbjeći pretrpane barove i noćne klubove i zato sve više rezerviraju privatne prostore ili domove za svoje momačke i djevojačke večeri, prenose 24sata.

Organizatorica vjenčanja Bianca Hall, rekla je da će se šarena odijela pojavljivati na vjenčanjima tijekom 2021. godine.

– Vidimo živopisna odijela i smokinge u tamnim tonovima poput bordo i šumsko zelene. Parovi koji planiraju ljetna vjenčanja također se odlučuju za odijela pastelno plave boje – dodala je, a prenosi Insider.

Najnovije

Još iz rubrike