32.8 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Milanović: Kad vidim maske s natpisima, kao Republika Srpska i Srbija, ...

Milanović: Kad vidim maske s natpisima, kao Republika Srpska i Srbija, tjeraju mi strah u kosti

Predsjednik Republike Zoran Milanović sudjelovao je danas na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Iloka u prigodi obilježavanja Dana Iloka.

“Volim koristiti maske bez natpisa, jer to znači da će maske biti samo privremene, a ne kao jedan dužnosnik koji je imao masku s natpisom Republika Srpska i Srbija. Kad vidim maske s natpisima, tjeraju mi strah u kosti da je to trajno stanje i novi odjevni predmet”, rekao je predsjednik.

Govorio je o 30 milijardi eura koje možemo, kako je rekao, uzeti i potrošiti. “To je velika prilika”, kazao je Milanović i dodao da je i to Iloku također potrebno, prenosi N1.

Podsjetimo, predsjednik države Zoran Milanović u pismu premijeru Andreju Plenkoviću predložio je sazivanje sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost na kojoj bi se razmotrio utjecaj radikalizacije na stanje sigurnosti, a nakon napada na Markovom trgu.

Milanović je napisao Plenkoviću kako je uvjeren da će se složiti “da je prošlotjedni napad na policajce i Vladu Republike Hrvatske zločin s mogućim elementima terorizma koji je, prema do sada dostupnim informacijama, potaknut radikalizacijom u našem društvu koja dovodi do nasilnog ekstremizma”.

Najnovije

Još iz rubrike